PAÜ Turizm Fakültesi, kariyer günleri düzenledi


Denizli Pamukkale Üniversitesi(PAÜ) Turizm Fakültesi tarafından, '1. Kariyer Günleri' düzenlendi. Ege ve Akdeniz bölgelerinde sektörün önde gelen kuruluşları, stantlar açarak öğrencilerle bir araya geldi.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kariyer günleri, açılış töreniyle başladı. PAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akgün, yaptığı açılış konuşmasında, nitelikli iş görenlerin, nitelikli işverenler ile buluşmasının büyük önem arz ettiğini ifade etti. Akgün, "Bundan dolayı birincisini düzenlediğimiz kariyer günü etkinliğinin bu amacı gerçekleştirmek için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlik ile öğrencilerimizin önce staj, sonrasında ise sürekli çalışacakları bir işletme bulacaklarını, işletmelerimizin de nitelikli, eğitimli ve donanımlı iş görene sahip olacaklarını ümit etmekteyim." dedi.

2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sonunda üçüncü mezunlarını verecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Akgün, "Dört yıllık eğitim veren fakültemizde üç bölümde toplam 700 civarında öğrencimiz var. Yetkin akademik personelimizle turizm sektörünün gelişmesine önemli katkılar sağlayacak olan nitelikli iş gören ve yönetici yetiştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yer alan 36 otel ve turizm sektöründe hizmet veren diğer kuruluşların temsilcileri ile öğrenciler, bir araya geldi. Öğrenciler, staj ve ileriye dönük iş görüşmelerinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber PAÜ Turizm Fakültesi, kariyer günleri düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER