Patlayıcı ile define ararken meydana gelen patlamada 1 kişi öldü


Denizli'nin Acıpayam ilçesi Eşeler Yaylası'nda define arayan 5 kişiden 1'i el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Eşeler Yaylası Kazancı Mevkii'ndeki define aradığı öğrenilen Recep Tekin (56), Gürkan Ö. (28), Hasan T. (34), Mehmet Ö. (41) ve Ömer T. (29) adlı kişiler kayayı parçalamak için gübre, şeker, barut ve kükürt kullanarak el yapımı patlayıcı yaptı.

Patlayıcı ham maddelerini yerleştirdikleri esnada meydana gelen patlamada Recep Tekin, olay yerinde hayatını kaybederken, Gürkan Ö. ise yaralandı. Olay sonrası arkadaşları durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine güçlükle ulaşırken yaralı Gürkan Ö., ambulansa ulaştırılıp, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Tekin'in cesedi ise Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma tarafından Hasan T., Mehmet Ö. ve Ömer T.'yi gözaltına alınırken, patlamamış bir başka el yapımı patlayıcı bomba imha uzmanları tarafından imha edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Patlayıcı ile define ararken meydana gelen patlamada 1... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER