Paranoya tavan yaptı..İşte Türkiye'nin geldiği nokta

Herkesin cebinde olabilecek 1 doların örgüt üyeliği için kesin delil gibi sunulması vatandaşta panik oluşturdu. Başıma bir iş gelir endişesiyle doları çöpe atıyor.

Paranoya tavan yaptı..İşte Türkiye'nin geldiği nokta

Konya'da belediye temizlik görevlisi, sokaktaki çöp konteynerinde 2 adet 1 dolar buldu.Normal zamanda hiç kimsenin haberi olmayacak bu olay ,ulusal medyada haber olması bile Türkiye'nin geldiği son durumu ortaya koyuyor. Yurt Dışına çıkmış herkesin cebinde olabilecek 1 doları örgüt işareti gibi sunulması, medyanın bunu büyük bir hadise gibi lanse etmesi, tutuklama gerekçelerine bile girmesi vatandaşta bir paranoya oluştu. 

Konya'da temizlik işçisi çöpte 2 adet 1 dolar bulunca bu hadise de büyüdü gitti. Polis olayı ciddiye alıp örgüt şüphesi ile inceleme başlatmış, Ulusal ajanslarımız haberi duyurmuş, büyük gazetelerde çok büyük bir şey yakalanmış gibi manşetlerine taşımış. 

Aslında bu haberi yapan muhabirler de , haberi gazetelerine taşıyan gazeteciler de, bu habere 'evet örgüt delili diye yaklaşan savcılar da , habere inanlar da ceplerini kontrol etse mutlaka bir dolara rastlayacaklardır. 
<< Önceki Haber Paranoya tavan yaptı..İşte Türkiye'nin geldiği nokta Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER