Öztürk ailesinin büyük dramı gözler önüne serildi!

Samanyolu Haber Televizyonu Günün Mağdurları Belgeseliyle bu hafta da mağdur edilen haksızlığa uğrayanların hikayelerini anlatmaya devam ediyor.

Öztürk ailesinin büyük dramı gözler önüne serildi!

Belgeselde bu kez sadece görevini yaptığı için haksızlığa uğrayan eski emniyet müdürü Ahmet Öztürk, bebeğini kollarına alamadan kaybeden merhume Ayşegül Öztürk 6 yaşında öksüz hatta bir de babasından ayrı kalan Hikmet Selim’in hikayesi var. 

Fakirlikle mücadele eden bir ailenin çocuklarından birisi olan Ahmet Öztürk kimdir ve nasıl yetişmiştir? Anne ve babasının üzerine titrediği Ayşegül Hanım ile nasıl tanışmıştır? Nasıl bir evlilik süreci yaşamışlardır? 17-25 büyük yolsuzluk soruşturması ile ne ilgileri vardır? Ayşegül hanım bu süreçten nasıl etkilenmiştir gibi merak edilen sorular bu belgeselde cevap buluyor. Ayrıca Ahmet bey ile oğlunun Ayşegül hanımın vefatıyla birlikte hayatında nelerin değiştiği, nasıl etkilendikleri de Günün Mağdurları belgeselinde yer alıyor. Mağdur üçlüyü her iki tarafın aileleri ve arkadaşları anlatıyor.


 
Proje Koordinatörlüğünü Veysel Karani Gümüşdereli’nin yapımcılığını ve yönetmenliğini Tarık Dayı’nı üstlendiği Günün Mağdurları “Ahmet-Ayşegül-Hikmet Selim Öztürk” Belgeseli bu akşam 23.00’te Samanyolu Haber Televizyonunda. 
 

<< Önceki Haber Öztürk ailesinin büyük dramı gözler önüne serildi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER