Özgürlükçü Demokrasi'ye kayyım atandı

Özgürlükçü Demokrasi gazetesinin İstanbul'daki merkez binası ve basımının yapıldığı matbaa polis tarafından basıldı. Polis aramasına TMSF görevlisi de katılırken gazetenin avukatlarına hem gazeteye hem de matbaaya kayyım atandığı bilgisi verildi.

SHABER3.COM

Özgürlükçü Demokrasi gazetesinin İstanbul Beyoğlu’ndaki merkez binası ve gazetenin basımının yapıldığı matbaaye gece yarısı polis ekipleri baskın yaptı. Özel harekat polislerinin de katıldığı, gece saat 00.30 sıralarında yapılan baskınlar sırasında binalarda arama yapıldı. Polisin gazete binası ve matbaadaki aramaları saat 03.00’e kadar devam etti.

Sabah saatlerinde Özgürlükçü Demokrasi’nin merkez binasına giden gazete avukatlarını Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’ndan (TMSF) bir görevli karşıladı. TMSF görevlisi avukatlara, Engin Basın Yayın San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde yayınlanan Özgürlükçü Demokrasi gazetesine ve gazetenin basımının yapıldığı Gün Matbaacılık Reklam Film Basın Yayın Tanıtım San. Tic. Şti’ye kayyım atandığını bildirdi. TMSF görevlisi, kayyım atamasına ilişkin olarak herhangi bir bilgi veremeyeceklerini ve TMSF’den bilgi alınabileceğini kaydetti.

Baskın düzenleyen polislerin hem gazetenin hem de matbaanın bazı çalışanları gözaltına alındığı belirtildi.
<< Önceki Haber Özgürlükçü Demokrasi'ye kayyım atandı Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER