Özgür Düşünce gazetesi okuyucuyla buluştu


Yönetimine kayyum atanarak el konulan ve çok sayıda gazetecinin işine son verildiği İpek Medya Grubu'ndan ayrılan gazeteciler Özgür Düşünce adıyla yeni bir gazetede bir araya geldi. Nazlı Ilıcak, Tarık Toros, Yavuz Baydar, Ergun Babahan gibi yazarları kadrosunda bulunduran gazete bugün bayilerde yerini aldı. Gazete ayrıca internet adresi üzerinden de okuyucusuyla buluşacak.

İpek Medya Grubu'na ait şirketlere kayyum atanması sonrası el konulan Bugün ve Millet gazetelerinin çalışanları yeni adreslerinde buluştu. Özgür Düşünce Gazetesi'nde bir araya gelen gazeteciler yeni gazetede haber maratonuna kaldıkları yerden devam edecek.

Gazetenin köşe yazarları arasında Erhan Başyurt, Tarık Toros, Nazlı Ilıcak, Ergun Babahan ve Yavuz Baydar gibi isimler yer alıyor. Gazetenin ilk sayısı bugün bayilerdeki yerini aldı.
Sosyal medya hesapları ve internet üzerinden de okuyucusuyla buluşan gazete www.ozgurdusunce.net isimli site üzerinden de takipçilerine ulaşacak.

Gazete, ilk sayısında eski ve bakan ve hukukçu Hikmet Sami Türk ile yapılan bir röportajı 'Böyle bir ülke hayal etmedim' manşetiyle yayınlayarak okuyucusuyla buluştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Özgür Düşünce gazetesi okuyucuyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER