Özel davet edilen Gül ve Davutoğlu tanıtım toplantısında yok!

AKP’nin referandum kampanyası tanıtımına bazı eski vekiller ve il başkanları gelmedi. Tanıtım toplantısına Gül ve Davutoğlu da katılmadı.

SHABER3.COM

AKP’nin referandum kampanyası tanıtım toplantısına eski milletvekilleri ve il başkanlarına ayrılan protokol tribünü boş kaldı. Tanıtım toplantısına Gül ve Davutoğlu da katılmadı. 

AKP 16 Nisan'da yapılacak olan referandum kampanyasının tanıtımına başladı. Ankara Arena Spor salonunda başlayan kampanya için eski milletvekilleri ve il başkanlarına ayrılan protokol tribününde kimsenin yer almaması dikkat çekti. Boş kalan tribünlere diğer AKP’liler yerleştirildi.

DAVUTOĞLU VE GÜL KATILMADI 

Tanıtım kampanyasına, Başbakan Binali Yıldırım'ın bizzat davet ettiği belirtilen iki isim, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Umre'de olduğu için, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise program takviminden dolayı katılmadı. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, HDP dışında tüm sivil toplum kuruluşları, sendikalar, siyasi partiler ve yabancı misyon şeflerine davetiye yollandığını belirtti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, eski AKP’li vekillerin davet edilip edilmediği sorusu üzerine şu yanıtı vermişti:

"Hepsine davetiyeler iletildi. Bizde 'Eski AK Partili' diye bir şey olmaz. Kuruluştan bu yana partimizde görev almış, ülkemize hizmet etmiş kurucularımız, parti yöneticilerimiz, genel başkan yardımcılarımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz, hepsi yarınki toplantımızın özel davetlileridir. Programları el verenler bizlerle beraber olacaklardır."
<< Önceki Haber Özel davet edilen Gül ve Davutoğlu tanıtım toplantısında... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER