OYAK yönetim kurulu binası önünde silah sesleri

OYAK yönetim kurulu binası önünde silah sesleri

Ankara'da, OYAK'ın yönetim kurulu binası önündeki caddede kimliği belirsiz şahısların otomobilden havaya ateş açması polisi harekete geçirdi.

Olay, saat 01.00 sıralarında Çankaya Reşit Galip Caddesi üzerinde OYAK yönetim kurulu binasının hemen yakınında yaşandı. Binanın güvenlik görevlileri caddeden gelen silah sesleri ve binaya mermi isabet etme şüphesiyle durumu emniyete bildirdi.

Olay yerine önce sivil ve asayiş ekipleri sevk edildi. Asayiş ekiplerinin ön incelemesinin ardından bina önüne olay yeri inceleme ekipleri geldi. Güvenlik görevlilerinin ifadesine başvuran ekipler, caddeyi gören güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayı haber alan OYAK yetkilileri de binaya geldi. Binanın caddeye bakan pencere ve duvarları ile caddede, ekipler detaylı inceleme yaptı. OYAK binasının hemen yanındaki UNESCO Türkiye Milli Komisyonu binasının garaj kapısı önünde ise boş bir kovana rastlandı. İncelemenin ardından kovan delil torbasına konuldu.

Kamera kayıtlarında, Kızılay istikametine seyreden bir aracın camından bina yakınlarında havaya ateş açıldığı tespit edildi. İlk incelemelerde olayın binaya yönelik bir eylem olmadığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber OYAK yönetim kurulu binası önünde silah sesleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER