Otomobilin sıkıştırdığı polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralı


Manisa-İzmir karayolu üzerinde bulunan Alpaslan Türkeş Köprülü Kavşağı'nda devriye gezen polis aracı, bir otomobilin sıkıştırması sonucu kaza yaptı. Kazada iki polis memuru yaralandı.

İzmir istikametine giden otomobil, iddiaya göre kavşak girişinde 45 A 2815 plakalı polis aracını sıkıştırdı. Polis memuru Mustafa Şahin yönetimindeki araba önce bariyerlere çarptı, sonra ters dönerek yaklaşık 40 metre sürüklendi. Arabada bulunan Mustafa Şahin ve emniyet personeli Nizamettin Uyun yaralandı. Çevredekilerin 112 ve 155 ekiplerine haber vermesi sonucu olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıdı. Karayolu, yaklaşık 45 dakika ulaşıma kapandı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren de haberi alır almaz olay yerine gitti. Polislerin kaza sırasında emniyet kemeri takmadığı bilgisine ulaştığını söyleyen Ceren, daha sonra telsizle bütün ekiplere anons geçerek, emniyet kemeri takmayan polis ekiplerine de ceza yazılması talimatı verdi.Otomobilin-sikistirdigi-polis-araci-kaza-yapti-2-polis-yarali-1888562.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Otomobilin sıkıştırdığı polis aracı kaza yaptı:... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER