Otomobilin çarptığı kadın, metrelerce havaya fırladı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Otomobilin çarpmasıyla talihsiz kadın havaya fırlarken, kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Ereğli Kepez karayolu, Cevizler kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 67 SE 996 plakalı otomobil sürücüsü Mustafa K. (35) Kepez' den çarşı istikametine gittiği sırada yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen 41 yaşındaki Hanife Dunuk'a çarptı. Kazada çarpmanın etkisi ile talihsiz kadın havaya fırlarken, yaralı kadın için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan kadının vücudunun bir çok yerinde kırık olduğu öğrenildi. Araç sürücü Mustafa K. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

KAZA ANI SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERALARI TARAFIDNAN KAYDEDİLDİ

Cevizler mevkiinde yaşanan kaza, saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Hanife Dunuk'a otomobilin çarpması ve kadının çarpmanın etkisi ile havaya fırlaması ve yere düşmesi görülüyor.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Otomobilin çarptığı kadın, metrelerce havaya fırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER