Otelciler Birliği Başkanı: Turizmde olumsuzluk olacağını zannetmiyorum


Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, Sultanahmet'te yaşanan patlama sonrası Türkiye turizminin olumsuz etkileneceğini düşünmediğini söyledi.

Sultanahmet'te patlamanın olduğu yer vatandaşların ve turistlerin akınına uğradı. Ölenler anısına karanfil bırakıldı. Otelciler Birliği Başkanı Timur Bayındır, arzu edilmeyen bir durumla karşı karşıya olduklarını belirtti. Çok üzgün olduklarını ifade eden Bayındır, "Bir takım masum insanlar ölüyor. İnsani tarafımız olarak muhakkak üzülmemiz lazım. Hiç istenmeyen bir durum. Buraya vefat edenlerin anısına taziyelerimizi bildirmeye geldik. Bu tip olaylar maalesef dünyanın her yerinde olmakta. Dolasıyla başa gelen çekilir diyeceğiz. Ülkeler el ele vererek mücadele etmeye devam edecek." şeklinde konuştu.

"Turizmle alakalı bir olumsuzluk olacağını zannetmiyorum." diyen Bayındır, "Biz fuardaydık. Bize bu durumu yansıtmadılar. Sadece 'Başınız sağ olsun, geçmiş olsun.' dediler. Görüşmelerimiz konuşmalarımız normal olarak devam etti. Muhakkak ki ürkenler olur ama evinizde bile emniyette değilsiniz. O yüzden çok ürkecek bir durum yok." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Otelciler Birliği Başkanı: Turizmde olumsuzluk olacağını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER