Orman: Her köşesinde emeğimiz var, tırnaklarımızla yaptık


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış töreni öncesinde stada geldi. Başkan Orman, davetlileri kapıda karşılarken, hepsiyle de ayrı ayrı ilgilendi ve 'Hoş geldiniz' diyerek karşıladı.

Oldukça yorgun olduğu gözlenen Başkan Fikret Orman, 4 yıldır uğraştıkları bir işin sonuna geldiklerini de belirtirken, NTV Spor'un sorularını da cevapladı. Yaklaşık 2.5 yıl aradan sonra evine dönecek olan Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, emeği geçen herkese de teşekkür etti.

4 yıldan beri stat için uğraştıklarını söyleyen Başkan Orman, "Son bir gün maç oynamamıza. Bizim açımızdan zor geçti. 4 sene, bir ay ve 1 gün. Zor geçti, uğraşıyoruz. İznini almak, İnşaatı yapmak ve bütün hepsini aynı eşdeğerde yapmak, kulübü götürmek, hem o kadar büyük problemlerle uğraşmak, hem de ligi lider olarak sürdürüp, takımı lider olarak buraya kadar getirmek doğal olarak insanı yoruyor." dedi.

Başkan Orman, "Vodafone Arena'yı ben ve arkadaşlarım tırnaklarımızla yaptık. Her köşesinde emeğimiz var. Beşiktaşlıların duaları ve katkıları var. İyi birşeyler oldu. Türk sporuna ve Beşiktaş'a hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Vodafone Arena'da oynanacak Bursaspor maçı hakkında kısa bir değerlendirme yapan başkan Orman, "Futbol oyuncuların sonucunu belirleyeceği bir şey. Biz tabii ki kazanmak istiyoruz. Bursa da kazanmak için geliyordur. Sonucunu oyuncular belirleyecek." dedi.

Muhabirin, eski stadın ilk golünü 47 yıl önce efsane Başkan Süleyman Seba'nın attığını hatırlatarak, Vodafone Arena'nın ilk golünü kimin atacağını tahmin edip etmediğini sorması üzerine Başkan Orman, "Aklımdan bir isim geçmiyor. Yani benim her açıklamam motivasyon unsuru olarak kullanılır, boş verin, benim aklımda olanlar bende kalsın." diyerek açıklamalarını tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Orman: Her köşesinde emeğimiz var, tırnaklarımızla yaptık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER