'Operasyonlarda zaman zaman yanlışlık oluyor'

Maliye Bakanı Naci Ağbal çok kısa bir süre içerisinde bu soruşturmalar hızlı bir şekilde yürütüldüğü için zaman zaman yanlışlıklar olduğunu biz de görüyoruz

'Operasyonlarda zaman zaman yanlışlık oluyor'

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, TBMM’de dün gece Maliye Bakanlığı’nın kanun teklifinin görüşülmesi sırasında söz alarak, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kendilerine şikayet olarak yansıyan hukuksuz uygulamalara dikkat çekti.
BAKAN AĞBAL: ZAMAN ZAMAN YANLIŞLIKLAR OLUYOR"
Bektaşoğlu'nun konuşması üzerine Hükümet adına konuşmacılara cevap veren Maliye Bakanı Naci Ağbal  şunları söyledi:
“Sayın Bektaşoğlu, adil yargılama, dedikodu meselelerine vurgu yaptı. Gerçekten, ifade ettiğiniz hassasiyetler hepimizin hassasiyetleri. 
O konuda tabii çok kısa bir süre içerisinde çok sıcak gelişmeler olduğu için, çok kısa bir süre içerisinde bu soruşturmalar hızlı bir şekilde yürütüldüğü için zaman zaman yanlışlıklar olduğunu biz de görüyoruz. Bunları tespit ettiğimiz zaman üzerine gidiyoruz. Yani bu terör örgütüyle mücadele etme konusunda sizlerin de desteğiyle hep beraber inşallah mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğiz. Ama hukuk devleti içerisinde, yasalara uygun bir şekilde, adalete uygun bir şekilde hak ve hukuk içerisinde yürüteceğiz. Soruşturmalar sırasında, incelemeler sırasında herhangi bir şekilde aksaklık ve yanlışlık olduğunda da süratle üzerine gidiyoruz, bu konularda da hani "Bize intikal etti." dediğiniz konularda da her türlü hassasiyeti göstereceğimizi ifade etmek isterim.”
<< Önceki Haber 'Operasyonlarda zaman zaman yanlışlık oluyor' Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER