Opel, eski dizel aracını getirene indirim yapacak

Opel, Almanya'daki müşterilerine ilginç bir kampanya hazırladı. Almanya'da bulunan Opel kullanıcıları, eski dizel otomobillerini firmaya ileterek 8.000 Euro'ya kadar indirim alabilecekler.

SHABER3.COM


Opel, Almanya’daki müşterilerine ilginç bir kampanya hazırladı. Almanya’da bulunan Opel kullanıcıları, eski dizel otomobillerini firmaya ileterek 8.000 Euro’ya kadar indirim alabilecekler.

Euro 1 ve Euro 4 arasındaki emisyon standartlarına uyan araçların tamamı bu kampanya için kullanılabilecek. Kullanıcılar eski dizel araçlarını teslim ettiklerinde modellerin hurdaya çevrileceğini kabul etmiş olacak.
Yeni kampanya Almanya’nın yüksek hava kirliliği yaşayan yerlerinde Euro 5 dizel kurallarına uyan modeller için de kullanılabilecek.
Opel bu “takas” işleminin hem binek hem de ticari araçlar için işe kullanılabileceğinin altını çiziyor. Bununla beraber firma kullanıcılara az kullanılmış yeni 2. el araçlarından birini verecek. Alıcılar ekstra 2 yıl garanti de alabilecekler.

Opel’in Satış Müdürü Jürgen Keller: ” ‘Opel Environment Bonus’ adını verdiğimiz bu projemiz ile kullanıcılarımızın son model Opel modellerine geçmesini sağlayacağız. Böylelikle ülkemizin hava kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni Opel modellerine geçen kullanıcılar önümüzdeki senelerde gelecek yasaklamalardan da kurtulmuş olacak.”

Bu proje ile beraber Opel; VW, Audi, Seat, Porsche ve Mercedes gibi firmaların arasına katılacak. İsmi geçen firmaların tamamı kullanıcılarına belirli tavizler vererek eski araçlarını yeni Euro 6 ve Euro 6d modelleri ile değiştirmesine olanak sağlıyor.
<< Önceki Haber Opel, eski dizel aracını getirene indirim yapacak Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER