AKP'li gazeteciden skandal tweet ve AKP itirafı!

AKP'li gazeteci Ömer Turan son operasyonlar öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35 olduğunu ancak şimdi 40-42'lere çıktığını operasyonlar devam ederse bunun yüzde 45'leri bulacağını söyledi. Turan'ın bu mesajı sosyal medyada büyük tepki çekti.

AKP'li gazeteciden skandal tweet ve AKP itirafı!

Yandaş medyada yaptığı programlarla tanınan AKP'li gazeteci Ömer Turan, PKK'ya yapılan operasyonlar devam ettikçe AKP'nin oylarının arttığını söyledi. Operasyonlar başlamadan önce AKP'nin oy oranının yüzde 30-35 civarında olduğunu söyleyen Turan, "şimdi % 40-42 civarında. Kararlılıkla devam ederse %45leri bulur" diye yazdı.

MEĞER AKP YÜZDE 30-35'MİŞ

Bugüne kadar birçok AKP'li yönetici 7 Haziran sonrası AKP'nin oyunun sürekli arttığı, erken seçim olması durumunda daha yüksek oy alacağını iddia etmişti. Yine yandaş medyada da AKP'nin oylarının arttığını iddia eden anket haberlerine yer verilmişti.

Ancak AKP'li Turan bu haberleri de yalanlayarak operasyon öncesi AKP'nin oyunun yüzde 30-35'lerde olduğunu, yani 7 Haziran sonrası AKP'nin çok büyük bir kayıp yaşandığını iddia etti.

OPERASYON OY İÇİN Mİ?

Turan'ın operasyon devam ettikçe AKP'nin oylarını arttıracağını iddia etmesi üzerine ise bazı kullanıcılar "operasyon oy için miydi" diye tepki gösterdi.

<< Önceki Haber AKP'li gazeteciden skandal tweet ve AKP itirafı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER