Öldürülen genç kız toprağa verildi


İzmir'in Karabağlar ilçesinde, erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle öldürülen 17 yaşındaki genç kız, tekbirlerle son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Basın Sitesi 52/6 Sokak'ta meydana geldi. Bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen 20 yaşındaki Uğur Ç., Eşrefpaşa'da oturan kız arkadaşı 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu konuşmak için telefonla evine çağırdı. Evden gelen silah sesleri üzerine çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, evde 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu yaralı halde buldu. Ağır yaralanan genç kız, ambulansla kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı Uğur Ç.'yi bulmak için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kısa süre içerisinde şahsı yakaladı. Cinayet zanlısı polise verdiği ilk ifadesinde, uzun zamandır birlikte olduğu kız arkadaşını başka bir erkekle gezerken gördüğünü, ardından kıskançlık krizine girdiği ve yaşadığı tartışma sonrası vurduğunu söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı Uğur Ç., tutuklandı.

Genç kızın cenazesi yapılan otopsinin ardından bugün ikindi vakti İkiçeşmelik Camii'ne getirildi. Cenaze namazına, genç kızın annesi Ayşegül Üçoğlu, yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Üçoğlu'nun cenazesi, İkiçeşmelik Caddesi trafiğe kapatılarak tekbirler eşliğinde cenaze nakil aracına taşındı. Gözyaşlarına boğulan yakınları, fenalık geçirdi. Üçoğlu'nun cenazesi, gözyaşları içinde Altındağ Kokluca Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada Sueda Üçolu'nun, babası Taner Üçoğlu'nu yaklaşık 7 ay önce kanserden kaybettiği, evli ablası olduğu ve annesi Ayşe Üçoğlu ile birlikte yaşadığı öğrenildi.

Öte yandan Uğur Ç.'nin babası D.Ç.'nin de geçen aralık ayında, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tartıştığı bir kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı. CİHAN
<< Önceki Haber Öldürülen genç kız toprağa verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER