Olcay’ın sözleri Türkiye’yi salladı

Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Olcay Şahan'ın Galatasaray maçı sonrası "Beşiktaş için şampi... diyebilir miyiz?" şeklindeki soruya verdiği cevap olay yarattı. Olcay'ın bu sözleri Twitter'da 'Trend Topic' oldu.

Olcay’ın sözleri Türkiye’yi salladı

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Galatasaray’ı yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Beşiktaş’ta taraftarlar, maçın ardından galibiyetten çok Olcay Şahan’ı konuştu.

Olcay ilk olarak maç öncesi hareketleri ile gündem oldu. Zemine bakmak için sahaya çıkan Olcay ile bazı Galatasaraylı taraftarlar selfie (öz çekim) yaptı. Bu görüntü sosyal medyaya yansıdıktan sonra sarı-kırmızılılar duruma tepki gösterdi. Olcay, maçın ardından yaptığı açıklamalarla da  gündem oldu. Galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Olcay “Biz önümüze bakıyoruz arkamızdakiler de hala bize bakıyor” diyerek sosyal medyayı salladı. Ancak başarılı futbolcu, asıl bombayı kendisine yöneltilen bir soru sonrası patlattı.

Bir gazetecinin “Beşiktaş için ‘Şampi…’ diyebilir miyiz?” şeklindeki sorusuna esprili bir yanıt veren Olcay, futbolseverleri adeta kırdı geçirdi. Soruya “Şampi ne demek” yanıtını verince gülüşmeler yaşandı. Olcay’ın bu cevabı Twitter’da ‘TT’ (Trend Topic) oldu.



KAYNAK: SÖZCÜ
<< Önceki Haber Olcay’ın sözleri Türkiye’yi salladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER