Olaylı derbiyle ilgili üç tutuklama

Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki olaylar sebebiyle 3 kişi tutuklandı

SHABER3.COM

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında çıkan olaylara ilişkin soruşturmada, 15 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şenol Güneş'e çakmak atan S.D'nin de aralarında olduğu 3 kişi tutuklandı.

Soruşturmayı yürüten Basın ve Spor Suçları Soruşturma Bürosunca ifadelerinin alınmasının ardından 5'i tutuklama, 15'i de adli kontrol istemiyle hakimliğe sevk edilen şüphelilerin işlemleri tamamlandı.

Nöbetçi Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, tutuklama istemiyle sevk edilen 5 şüpheliden, aralarında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan S.D'nin de bulunduğu 3'ünün "silahla kasten yaralama" suçundan tutuklanmasına karar verdi. Diğer iki şüphelinin adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakılmasına hükmedildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, adli kontrol istemiyle sevk edilen 15 şüpheli hakkında ise adli kontrol tedbirleri uygulanmasını kararlaştırdı.

Böylece, soruşturma kapsamında, 3 şüpheli tutuklanırken, 5'i savcılıktan, 17'si de mahkemeden olmak üzere 22 şüpheli serbest bırakılmış oldu.
<< Önceki Haber Olaylı derbiyle ilgili üç tutuklama Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER