Oklahoma City'de Enes Kanter rüzgarı

Oklahoma City Thunder, Durant ve Ibaka'sız çıktığı maçı Enes ve Westbrook ile kazandı.

Oklahoma City'de Enes Kanter rüzgarı

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Oklahoma City Thunder ile Minnesota Timberwolves karşı karşıya geldi. Cheseapeake Energy Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Thunder 113-99'luk skorla kazandı.

Oklahoma City Thunder, geleceğe yatırım yapan ve bu nedenle bu sezonu genç bir kadroya sürdüren Timberwolves karşısında iyi hücum etse de savunmayı boşladı. Thunder maçı uzun süre boyunca koparamadı ve Minnesota sürekli maçın içinde kaldı. Ancak, son çeyrekte fark çift hanelere çıktı ve Thunder maçı 14 sayı farkla kazandı.

Kevin Durant ve Serge Ibaka'dan yoksun olarak bu maça çıkan Oklahoma City Thunder'da forma giyen Milli yıldızımız Enes Kanter, 23 sayı ve 9'u hücum olmak üzere 15 ribauntla harika bir maç çıkardı. Russell Westbrook 29 sayı 12 asist 10 ribaunt ile bir triple double daha yaptı. Dion Waiters ve Mitch McGary 12'şer sayıyla galibiyete destek oldular.

Minnesota Timberwolves'ta Gorgui Dieng 21 sayı 14 ribaunt, Andrew Wiggins 19 sayı ve kenardan gelen Justin Hamilton 17 sayı 10 ribaunt ile oynadı.

Sporx
<< Önceki Haber Oklahoma City'de Enes Kanter rüzgarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER