Öğrenciler, askeri lojman duvarlarına çizgi film karakterlerini resmetti


Zonguldak Ereğli ilçesinde Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Ereğli Devlet Hastanesinin ardından Karadeniz Bölge Komutanlığı'nın lojman duvarlarını da boyadı.

Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yaz tatilinde ilçeyi güzelleştirme adına başlatılan proje kapsamında boyama çalışmalarına devam ediyor. Öğrenciler, daha önce Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisi ve Çocuk Servisi'nin duvarlarına çizgi film karakterlerini resmederek hastaneyi daha eğlenceli hale getirmişti. Öğrenciler, yaz tatiline rağmen bu kez de Karadeniz Bölge Komutanlığı'nın lojman duvarlarına çizgi film karakterlerini çizdi. Öğrencileri ile birlikte 8 günlük çalışma ile duvarlara Hügo, Temel Reis, köpek balığı Jaws gibi figürleri çizen Sevinç Yıldız Tanal, askeri lojmanların duvarlarını daha önce de boyadıklarını, ancak resimlerin solmasından dolayı yeniden çalışma yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

Tanal, "Bu bahçeyi 2009'da yapmıştık, 23 Nisan çocuk etkinliği kapsamında. Tabi resim dışarıda olduğu için eskiyor. Amiral rica etti, okulumuzdaki öğrencilerimizle geldik, tekrardan bu bahçemizdeki resimlerimizi yeniledik. Çocuklarımız mutlu olsun diye çalışıyoruz. Bu çalışmaya başlayalı 8 gün oldu." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenciler, askeri lojman duvarlarına çizgi film karakterlerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER