Öğrenci velisinden polis baskınına çok sert tepki!

Mersin'de eğitim kurumlarına polis eşliğinde düzenlenen baskına bir öğrenci velisi adeta isyan etti!

Öğrenci velisinden polis baskınına çok sert tepki!

Mersin'de LYS ve TEOG sınavında büyük başarıları ile tanınan FEM ve Anafen Dersanelerine polis eşliğinde 7 kurum tarafından gerçekleştirilen baskına öğrenci velileri tepki gösterdi. 



Öğrenci velilerinden Fatma Özkan, görevlilerin denetleme yaptığı Yenişehir'deki FEM Anafen Dersanesi'nin merkez şubesine gelerek yöneticilere destekte bulundu. Özkan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 yıldır kızının eğitim için bu kurumlara gittiğini belirterek, hiç bir zararlarını görmediklerini anlattı. "Yazık değil mi bu çocuklarımıza" diyerek baskınlara tepki gösteren Özkan, "Zenginin çocuğu koleje gidiyor. Garibanın çocuğu ne yapsın? Biz ne yapalım veli olarak? Kanun var, yasa var. Gider Anayasa mahkemesine verir. Bir suçları varsa bu suçları ile ilgili süreç başlatılır. Kapatılmaya karar verilir. Ama veliler, 'ne oldu kapandı kapanacak, açıldı açılacak' diye kararsızlık içerisindeyiz. Benim kızım geldi hüngür hüngür ağlıyor. 'Anne dersane kapanırsa ben ne yapacağım' diyor. Biz özel öğretmen tutacak kapasitede insanlar değiliz. Orta gelirli insanlarız. Ne yapalım? Söyleyin onu yapalım" şeklinde konuştu. 

Kızının bu dershaneye 3 yıldır gittiğini anlatan Özkan şunları kaydetti: "Hiç bir zararlarını görmedim. Yazık ya vallahi bizlere, insanlara, vatandaşlara yazık. Olmaz bu kadar. Allah içlerine hidayet versin. Allah Allah diyorlar, garibanı ezdikçe eziyorlar. O  zaman göndermeyelim, evlerimize öğretmen göndersinler. Benim çocuğum okuyan başarılı bir öğrenci, öğretmen tutamayacaksam bir öğretmenden destek alamayacaksam ne yapacağım bir veli olarak. Yazık bu insanlara."

CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenci velisinden polis baskınına çok sert tepki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER