Öğrenci servisi minibüs ile çarpıştı: 2 öğrenci yaralı


Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde farklı bölgelerde trafik kazaları meydana geldi. Bir kazada motosikletin çarptığı çocuk ağır yaralanırken, öğrenci servisi ile şehir içi halk minibüsünün çarpıştığı kazada ise 2 öğrenci yaralandı. Bir başka motosiklet kazasında da 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi Mevlana Celaladdin-i Rumi Bulvarı'nda seyir halinde olan motosiklet aniden yola çıkan çocuğa çarptı. R.Ç. isimli çocuk, olay yerine gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan yaralı daha sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.Yaralının yoğun bakımda gözlem altında olduğu öğrenildi.

Polis kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

BAŞKA BİR MOTOSİKLETLİ KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

Bir başka motosiklet kazasında ise 2 kişi yaralandı. Şanlıurfa 'nın Siverek ilçesi Hayriye Mahallesi'nde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı.
Kazada motosiklet üzerinde olan 2 kişi yere düşerek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Motosiklete çarpan sürücü araçıyla olay yerinden kaçtı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖĞRENCİ SERVİSİ, MİNİBÜS İLE ÇARPIŞTI: 2 ÖĞRENCİ YARALI

Diğer bir kazada ise yine Siverek ilçesinde öğrenci servisi ile şehir içi halk minibüsü çarpıştı. Kazada 2 öğrenci yaralandı. Mevlana Celaladdin-i Rumi Bulvarı Vakıf İlkokulu mevkiinde E.Ö yönetimindeki öğrenci servisi ile A.Ş hakimiyetindeki şehir içi halk minibüsü çarpışması sonucu 2 öğrenci yaralandı. Yaralılar, Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN
<< Önceki Haber Öğrenci servisi minibüs ile çarpıştı: 2 öğrenci yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER