O ülkenin ülkenin en başarılı okulu Türk okulu

Nijer'de 3 yıldır geleneksel olarak seçilen, 2015 yılı "ülkenin en başarılı okulu" kategorisinde Bedir Eğitim Kurumları 1.seçildi .

O ülkenin ülkenin en başarılı okulu Türk okulu

Ülke olarak çok önemsenen törene Milli Eğitim Bakanı Ayseatou BETY beraberinde Dışişleri Bakanı, Maliye Bakanı, Spor Bakanı , Turizm Bakanı ve Kültür Bakanı ve üst düzey bürokratların katılımıyla gerçekleşti. Hotel Gaweye'de gerçekleşen tören ülkedeki tüm medya ve gazetelerce takip edildi.



Bedir Eğitim Kurumları için hazırlanan  sinevizyon gösterisinde ve öğrenci, veli ve ülkedeki üst düzey yetkililerin Bedir Okulları hakkındaki görüşleri sunuldu. Başbakan Birgi RAFINI'nin 'Bedir Eğitim alanında Nijer'e büyük hizmetler yapıyor, bunun farkındayız ve takdir ediyoruz 'sözü programa damgasını vurdu. Bedir Eğitim Kurumları Genel Müdürü Resul Ekrem BİLGEN "2003 yılından beri bu güzel ülkeye eğitim alanında hizmet etmekten ve Nijer'e güzel bir nesil yetiştirmekten dolayı çok mutluyuz.Bu ödülle birlikte sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız.Okulumuz sınavlarda bu yıl yüzde yüz başarı gösterdi. Bu başarıda katkısı olan Öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum." dedi. Tören 1.lik ödülünün takdimi ve aile fotoğrafıyla sona erdi.






<< Önceki Haber O ülkenin ülkenin en başarılı okulu Türk okulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER