Nevşehir Islah OSB müteşebbis heyet seçimi yapıldı


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Kasım ayı olağan meclis toplantısında Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyetinin görev süresi dolması sebebiyle yeni heyet üyelerinin belirlenmesine yönelik seçim yapıldı.

2013 yılında göreve gelen Islah OSB müteşebbis heyetinin görev süresi iki yıllık olduğu için sona erdi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın yüzde yüz kurucu ortağı olduğu Islah Organize Sanayi Bölgesi'nin müteşebbis heyeti, NTSO Meclis üyeleri ve meslek komite üyeleri arasından seçildi.

Islah OSB Yönetim Kurulu Kurucu Başkanlığı'nı 2013-2015 yılları arasında yürüten M. Arif Parmaksız yeni seçilen heyete görevlerinde başarılar dileyerek, "Oda olarak bölgemiz sanayisinin gelişmesi ve büyümesi yönünde üyelerimizin ve paydaşlarımızın desteğini de alarak çalıştık. Kurucu Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu olarak görev aldığımız iki yıllık sürecin sonunda bu görevi bölgede faaliyet gösteren üyelerimize bırakmaktan memnuniyet duyuyoruz. Nevşehir IOSB ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Yeni seçilen 15 kişilik heyette Seyit İnce, Mehmet Ali Öbekli, Hasan Kahveci, İlhan Kahraman, M.Arif Bozdemir, Ahmet Ergün, Recep Sayar, Kenan Ertuğrul, M. Kamil Paşaoğlu, Erdoğan Daldiken, Fatih Kadıoğlu, Bahtiyar Doğan, Ekrem Gizligider, İbrahim Gökçe yer aldı.

Müteşebbis heyeti ilk toplantısında Islah OSB'nin yürütme görevini üstlenecek olan 5 kişilik Yönetim Kurulu üyesi seçimleri ve görev dağılımı gerçekleştirilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehir Islah OSB müteşebbis heyet seçimi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER