Nevşehir'de sanayi ürünleri güvenliği haftası kutlanıyor


Nevşehir'de Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü organizatörlüğünde gerçekleşen etkinliklerle Sanayi Ürünleri Güvenliği Haftası kutlanıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ülke genelinde Sanayi Ürünleri Güvenliği Haftası'nı kutlama kararı aldı. Bu kapsamda Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nce Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde piyasa düzeni ve denetimi konulu yapılan toplantıda, güvenli ürünler hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran, "Ürün Güvenliği Haftası Etkinlikleri ile amaçlarının insanların sağlığını, can ve mal güvenliğini korumak olduğunu söyledi. Toplantıda 'Ürün Güvenliği Nedir' ve 'Asansör İşletme Bakım ve Periyodik Kontrolü' adı altında iki tane sunum yapılacağını kaydeden Duran, bu sunumlarda güvenli ürün konusunda ayrıntılı bilgilerin verileceğini kaydetti.

'Ürün Güvenliği Nedir' konulu sunumu yapan Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Piyasa Gözetimi ve Denetimi Şubesi Şube Müdürü Vekili İrfan Dokuzlar, yaptıkları faaliyetler ile tüketicilerin güvenli ürünleri almasını, güvensiz ürünler konusunda da farkındalığının sağlanmasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Nevşehir Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Mühendislerinden Sinan Hapel ise toplantıda, asansörlerin işletmeleri, bakımları ve periyodik kontrollerine yönelik bilgiler verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Nevşehir'de sanayi ürünleri güvenliği haftası kutlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER