Nefret operasyonu: 13 gözaltı

Erzincan'da 9’u kadın toplam 13 kişi gözaltına alındı.

Nefret operasyonu: 13 gözaltı

Polis bugün sabah saatlerinde Erzincan merkezli 3 ilde Hanımeli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne eş zamanlı operasyon düzenledi. Sodes projesi ile ilgili olarak  9’u kadın 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların sorguları devam ettiği bildirildi.

BUGÜN..

Çorum'da gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı. Salı günü bazı ev ve işyerlerine operasyon düzenlenmiş, A.O.B, Ö.E., Ş.B. ve A.A. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen  Ö.E., Ş.B. ile A.A. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.O.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DÜN..

Amasya merkezli 5 ilde 22 kişiden 18’i serbest bırakıldı. 4 kişi tutuklandı.

Bartın merkezli 5 ilde iş adamları derneği ile bazı ev ve iş yerlerine polis baskını düzenlenmiş 20 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli 3 ilde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, Lale Eğitim ve Kültür Derneği (LALEDER) Başkanı Gökçe Özbek ve 1 dernek yöneticisi tutuklandı.



Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda 12 doktor ve 16 eğitim kurumu yöneticisi 28 kişi gözaltına alındı.

Adana'da faaliyet gösteren 2 dershaneye kayyım atandı.

Kayyım, Ziyapaşa Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki FEM Akademi Dershanesi ile Işık Dershanesi'nin Yenibaraj Mahallesi'ndeki şubesine atandı. 


Fotoğraflar Bartın'da düzenlenen operasyondan;










 
<< Önceki Haber Nefret operasyonu: 13 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER