Nazlı Ilıcak: Tek başına iktidar görmüyorum

Nazlı Ilıcak: Tek başına iktidar görmüyorum

Gazeteci-Yazar Nazlı Ilıcak, vatandaşın sağduyusuna güvendiğini belirterek, dürüst seçim yapıldığı taktirde tek başına bir iktidarın çıkmayacağını söyledi.

Nazlı Ilıcak, oyunu Üsküdar Lütfi Erçin Ortaokulu'nda kullandı. Oyunu kullandıktan sonra seçimle ilgili açıklamada bulunan Ilıcak, vatandaşın sağduyusuna güvendiğini dile getirdi. Seçimin, rejimi tayin edecek bir seçim olduğunu herkesin idrak ettiğini dile getiren Ilıcak, "Türkiye belki bu seçimlere göre ya demokrasi olacak ya da artık demokratik niteliğini kaybedecek. Haksızlıklar hukuksuzluklar devam edecek. O bakımdan ben çok ümitliyim. Zaten seçmenin sağduyusuna güvendim." dedi.

Şuan bir tahmin yapamadığını aktaran Ilıcak, "Benim tahminin bu kadar büyük bir adaletsizlik hukuksuzluk varken dürüst seçim yapıldığı taktirde… Tabi burada dürüst bunu görüyoruz da Türkiye'nin her yerinde bilmiyorum. Çeşitli şaibeler, iddialar var. Dürüst seçim yapıldığı taktirde ben tek başına bir iktidar görmüyorum. Bugün oy kullanmama günü değil. Herkesin koşup oyunu kullanması lazım. Ben katılımın çok yüksek olacağını düşünüyorum. Bu kadar gergin iddialı bir ortamda ben çok yüksek oranlarda oy kullanılacağını düşünüyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Nazlı Ilıcak: Tek başına iktidar görmüyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER