Mustafa Yeşil: Bayrak değişimi hayırlı olsun


Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Yeşil, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu. Yeşil, "Onurla yıllarca taşıdığım GYV bayrağını kıymetli insan, aziz dost ve vefakar arkadaşım Cemal Uşşak Bey'e devr ettim. Hayırlı olsun." dedi.

Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV) Başkanı Mustafa Yeşil, görevinden istifa etti. Yeşil'den boşalan GYV başkanlığına ise Cemal Uşşak getirildi. Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yeşil, "Onurla yıllarca taşıdığım GYV bayrağını kıymetli insan, Aziz dost ve vefakar arkadaşım Cemal Uşşak Bey'e devrettim. Hayırlı olsun." dedi.

GYV'den yapılan açıklamada, "2008 yılından itibaren Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanlığı'nı başarıyla sürdüren Mustafa Yeşil görevinden istifa etmiştir. Sayın Yeşil'e vakfımıza olan değerli katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. 1.12.2015 tarihi itibariyle Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanlığı görevine Cemal Uşşak getirilmiştir. Vakfımızın kuruluşundan itibaren çeşitli görevlerde yer alan ve en son Vakıf Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cemal Uşşak'ı yeni görevinden dolayı kutlar ve başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Yeşil: Bayrak değişimi hayırlı olsun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER