Mustafa Coşkun: Sucuk sektöründe iddialı hale geldik


Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Coşkun Et ve Et Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Coşkun, tesislerinin 2 üniversite tarafından 'en iyi et işleme' olarak tescillenmesiyle sucuk sektöründe iddialı hale geldiklerini söyledi.

Kırsal kalkınma kapsamında aldıkları destekle işlerini büyüttüklerini belirten Mustafa Coşkun, "1997 yılında kurulan Coşkun Et, geçmişten bu güne tat ve kalitesinden ödün vermeden sektöründeki faaliyetine devam etmektedir. Firmamızın hissedarları Çukurova Bölgesi'nde hayvancılık ve et ürünleri sektörlerinin tüm aktörleri tarafından sağladığı güven ile tanınmakta ve bilinmektedir." dedi

Canlı hayvan ve karkas eti üretmek amacıyla besi çiftliği kurduklarını ifade eden Coşkun, "Osmaniye sınırları içerisinde ve çevre illerde dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan karkas et ve zincirin ilk halkasını oluşturan kasaplık canlı hayvan temininde de geçimini hayvancılıkla yapan hayvan yetiştiricilerine destek oluyoruz. Cevdetiye'de bulunan üretim tesisinde 1 gıda mühendisi, 1 veteriner hekim ve 20 personelle üretim faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Coşköy Sucukları markası ile tüm yurda ürün sattıklarını ifade eden Coşkun, Osmaniye'ye hijyen ve kaliteli bir tesis kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Sucuk sektöründe iddialı konuma geldiklerini aktaran Çoşkun, "Uzun bir çalışmanın sonucunda kentimize sucuk imalat tesisi açtık. Çiftliğimizde tamamen hijyenik ortamda ve baştan sona kendi üretimimiz olan sucukların kalitesi tartışılmaz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu tesis yaptığımız proje kapsamında aldığımız 2 milyon liraya yapıldı." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mustafa Coşkun: Sucuk sektöründe iddialı hale geldik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER