Muharrem İnce'den adaylık selfiesi : Biz Hazırız....

Meclis'teki partilerden cumhurbaşkanı adayını açıklamamış olan tek parti olan CHP, adayını bugün ilân ediyor.

SHABER3.COM

Bu sabah Ankara'da Muharrem İnce afişlerinin asıldığı görüldü. CHP'nin adayının Muharrem İnce olduğu da kesinleşti. 110 milletvekilinin katıldığı kapalı grup toplantısında oy birliğiyle adayın Muharrem İnce olmasına karar verildi. ''Birazdan Genel Başkan resmen açıklayacak'' diyen İnce, ''Her şey daha güzel olacak'' ifadelerini kullandı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün Ankara'daki Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda düzenlenecek olan törenle 24 Haziran genel seçimlerinde yarışacak olan cumhurbaşkanı adayını açıklayacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayını saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek şölen ile açıklayacak. Bu tören öncesinde ise başkentin bulvarlarına CHP’nin adayı Muharrem İnce’nin fotoğrafları asıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren İnce’nin cumhurbaşkanlığı forsunun bulunduğu fotoğrafları billboardlara asılmaya başlandı. CHP, “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganı ile cumhurbaşkanlığı yarışına katıldı. 

Meclis'teki partilerden adayını ilân etmemiş olan tek parti konumunda bulunan CHP'nin Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanlığına aday olarak göstermesi bekleniyor.

Muharrem İnce: Biz hazırız
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi beklenen Muharrem İnce, Twitter'dan ailesiyle çektiği fotoğrafı "Biz hazırız" notuyla paylaştı.


<< Önceki Haber Muharrem İnce'den adaylık selfiesi : Biz Hazırız.... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER