Muhammet Beşir: Gol atmak müthiş bir duygu


Trabzonspor formasıyla çıktığı 3 maçta 2 gol atan genç futbolcu Muhammet Beşir, bordo mavili forma altında gol atmasının müthiş bir duygu olduğunu söyledi.

Trabzonspor alt yapısında yetişen ve Burak Yılmaz'a benzerliği ile dikkat çeken genç forvet, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu'nun göreve gelmesiyle A takımla çalışmalara katıldı.

Tecrübeli hoca, Süper Lig'in 14. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan Eskişehirspor maçında Muhammet'e forma verdi. Sonradan oyuna giren genç oyuncu, bordo mavili takımla çıktığı ilk maçın 90+3'te attığı golle takımını 3-1 öne geçirmişti. Türkiye Kupası'nda deplasmandaki Nazilli Belediyespor maçında da forma şansı bulan genç golcü, o müsabakada ise fileleri havalandıramamıştı. Muhammet, Gaziantepspor maçında üçüncü kez giydiği bordo mavili formayla ikinci golünü atma başarısı gösterdi. Genç forvet, 2-1 biten maçın 80. dakikasında takımını öne geçiren golü kaydetti. Milyon Eurolar harcanarak transfer edilen Dame N'Doye'nin şu ana kadar bir gol kaydedebildiği Trabzonspor'da genç futbolcunun oynadığı 3 maçta 2 gol atması dikkat çekti.

Muhammet Beşir, Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Biz, sonuçta Trabzonsporuz, büyük bir takımız. Bu tür maçların zor geçeceğini biliyoruz. Maçı kazandık iyi oynadık. İkinci yarı daha iyi oynadığımızı düşünüyorum." dedi.

Süper Lig'de ve Türkiye Kupası maçlarında olmasıyla ilgili de genç forvet şunları söyledi: "Çok güzel bir duygu. Allah çalışana isteyene gerçekten versin. Müthiş bir duygu, anlatılmaz yaşanır diyeyim."

Takım arkadaşlarının kendisinin gol atması için çaba sarf etmesiyle ilgili olarak ise Muhammet, "Onlar beni gerçekten çok seçiyor. Gol atmamı çok istiyorlar. Sevindiğim zaman onlar benden daha çok seviniyor. Onlara çok teşekkür ediyorum. Erkan abi, Özer abi, Mehmet abi, Yusuf abi onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Sadi Tekelioğlu'nun göreve gelmesiyle alt yapıdan gelen oyuncuların forma şansı bulmasını nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna ise genç futbolcu, şu cevabı verdi: "Sadi hoca alt yapıya her zaman önem veren bir hoca. Biz ona sonsuz teşekkürlerimizi sonuyoruz alt yapıdan gelen oyuncular olarak. Diğer hocalarıma da teşekkür ediyorum, onların sayesinde buralardayız. Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Muhammet Beşir: Gol atmak müthiş bir duygu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER