Operasyon yapılacak iki medyanın ismini verdi!

Canlı yayında gündemi değerlendiren gazeteci Ünal Tanık, seçime kadar hükümetin bütün muhalif medyaya operasyon düzenleyeceğini ve bunu AKP'lilerin kendilerinin ifade ettiğini belirtti.

Operasyon yapılacak iki medyanın ismini verdi!

Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık Bugün TV'de canlı yayına konuk oldu. Gündemi değerlendiren Ünal Tanık, medyaya yönelik operasyonların devam edip etmeyeceği yönündeki soruyu da cevapladı.

Muhalif medyayı susturma operasyonlarının seçime kadar devam edeceğini belirten Tanık, 'Operasyonların arkasının gelecek. 7 Haziran öncesi düşülmüştü ama ertelendi. Ama önümüzdeki günlerde sadece gazetesi olan bir yayın kurumu da yapılacak. Doğan Grubu'da büyük risk altında. Klasörler dolusu soruşturma bekletiliyor" dedi.


Doğan Grubu'nun tutunduğu tavrı da değerlendiren Tanık, "Yazarları uzaklaştırarak kurtarabileceğini zannediyor ama bu tür yapılara karşı dik duramazsanız sadece onun iştahını kabartırsınz  Doğan Medya grubunun yaptığı bu" şeklinde konuştu. Hükümetin yanında yer alanların yaşama hakkı var şirket, STK, hukuk,yargı asker dahil kimsenin yaşama hakkı yok' diye ekleyen Tanık,  'sadece hükümetin yanında olanların yaşam hakkı var' dedi. 

1 Kasım'a kadar Sözcü ve Doğan Grubu'na operasyon yapılacağı bilgisini paylaşan Tanık, eğer bu yaşananlar Ak Parti'ye oy kaybettiği yönünde bir düşünce oluşturur seçimi kazanabileceği görülür ve bu da seçmende bir kırgınlık oluşturduğu görülürse bunu seçim sonrasına erteleyebilirler" şeklinde konuştu. 

Yapılacak operasyonları hükümetin içindeki isimlerin söylediğini hatırlatan Tanık, ‘doğru söylüyorlar mutlaka yapılacak seçime üç gün kala da yapılmayacak geçe bırakmazlar’ dedi.  
<< Önceki Haber Operasyon yapılacak iki medyanın ismini verdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER