Muğla Büyükşehir'in Sevgililer Günü yarışması sonuçlandı


Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 14 Şubat 2016'da düzenlenen Sevgililer Günü yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Belediye, il genelinde işlek alanlara yerleştirdiği "MuğlAşk" stantlarında fotoğraf çekilen ve bunları "[email protected]" adresine yükleyerek yarışmaya katılan altı çifti, çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Şehir genelinde 100 bin 831 kişinin oy kullandığı yarışmada birinciliği Fethiye'den bin 318 oyla Gizem ile Nurettin Fidan, kinciliği Dalaman'dan 829 oyla Hüseyin ile Canan Altan, üçüncülüğü Menteşe'den 505 oyla Gözde Akagündüz ile Yasin Demirci çiftleri kazandı. Ayrıca Bodrum, Marmaris ve Yatağan ilçelerinden dereceye giren üç çifte mansiyon ödülü olarak hediye sepeti verildi. Birincilere Uludağ tatili, ikincilere oyun konsolu, üçüncülere birer bisiklet hediye edildi.

Başkanlık binasındaki ödül törenine katılan Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ikinci olan çifte, sevginin ve aşkın Datça'da daha anlamlı olduğunu söyledi ve iki günlük tatil hediye etti. Muğla Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Göcek eski Belediye Başkanı Recep Şatır ise üçüncü olan çifte, Fethiye Göcek'te üç günlük tatil hediye etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, yaptığı açıklamada ülkenin içinde bulunduğu durumda sevgiye, hoşgörüye her zamankinden daha fazla ihtiyaçları olduğunu söyledi. İl genelinde Sevgililer Günü'nde düzenledikleri etkinlikle sevgiyi ödüllendirmek istediklerini belirten Başkan Gürün, "Sevgiye, hoşgörüye toplum olarak her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sevgililer Günü'nde, Muğla ilimiz genelinde sevgiyi ödüllendirmek için böyle bir yarışma düzenledik. Yarışmaya katılan bütün çiftlerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum." dedi. CİHAN

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER