Mudanya Dörtçelik METEM Letonya yolcusu

Mudanya Dörtçelik METEM Letonya yolcusu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde eğitim öğretim veren Dörtçelik Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+AB Projesi kapsamında 5-10 Ekim tarihleri arasında Letonya'ya gidecek.

Dörtçelik METEM'den 1 idareci ve 3 öğretmen eşliğinde Letonya'nın Liepaja kentinde gerçekleştirilecek proje faaliyeti kapsamında, 6 öğrenci, Liepajas Dizaina un Makslas Vidusskola adlı okulda 'tekstilde geri dönüşüm ve yeniden kullanım' konusunda uygulama yapacak.

Proje Koordinatörü Necla Kılıçgedik, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na bağlı olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından finanse edilen Erasmus+Stratejik Okul Ortaklıkları Okul Eğitimi projesi olan 'Recycle, Reuse, Remind (3R)' adlı projenin startının Mudanya'dan verildiğine dikkati çekerek, öğrencilerin geçen nisan ayında Portekiz'in Porto kentinde uygulama yaptığını hatırlattı. Kılıçgedik, proje faaliyeti kapsamında bir sonraki ziyaretlerin 4 öğretmen, 6 öğrencinin katılımıyla 2016 yılı Ocak ayında Finlandiya'da, Mayıs 2016'da ise İtalya'da olacağını bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Mudanya Dörtçelik METEM Letonya yolcusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER