Mudanya'da antrenman salonu inşaatı hızlı ilerliyor


Bursa'nın Mudanya ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün girişimleri ile yapımına geçen yıl Kasım ayında başlanan spor salonunun ek binasında kaba inşaat bitme aşamasına geldi.

Antrenman ve ısınma salonu ile bir depodan oluşan binayla ilgili çalışmaları sürdüren müteahhit firma Şakir Aksu İnşaat, kaba inşaatı ilerleyen günlerde tamamlayacaklarını bildirdi. Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir Yılmaz, uzun zamandır gerçekleşmesini bekledikleri işin hızlı bir şekilde ilerlemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, binanın 2016 yılının Nisan ayı sonunda hizmet hazır hale gelmesi için hummalı çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Salonun yeni ek binasıyla bir çok branşa ev sahipliği yapılacağının altını çizen Müdür Yılmaz, "İnanıyorum ki bu salon Mudanya sporuna çok faydalı olacak. 23x12 metre ebatlarında olacak salonda basketbol potaları, voleybol fileleri de olacak. Herhangi bir aksi durum olmaması halinde Mayıs ayı gibi antrenman salonu kullanılabilir hale gelecek." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Mudanya'da antrenman salonu inşaatı hızlı ilerliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER