Gül'e Kayseri'den, Davutoğlu'na Konya'dan bağıracak

Tayyip Erdoğan'ın Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) koparak yeni parti kurmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte hareket eden eski başbakan yardımcısı Ali Babacan'a saldırıya geçmeye hazırlandığı bildiriliyor.

SHABER3.COM

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) dolaşıma sokmak istediği haberleri servis ettiği gazeteci olarak bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ağustos ayındaki Kayseri ve Konya ziyaretlerine dikkati çekti. 

Selvi, Erdoğan’ın bu iki ili ziyaret ederek yeni parti kurma hazırlığında olan 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nu hedef alacağını söyledi.

ERDOĞAN: İHANETİN BEDELİNİ ÖDERLER

Selvi, yazısında şu ifadeleri kullandı: “Gül-Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu’na karşı kılıcı çekmiş durumda. Erdoğan, il başkanları toplantısında 'Birileri parti kuruyormuş, hiç bunları kafanıza takmayın. Bu tür ihanetlerin içerisinde olanlar bu işin bedelini de ağır öderler' dedi. 

Erdoğan, Kurban Bayramı’ndan sonra yeni partilere karşı harekete geçiyor. Konya ve Kayseri’yi ziyaret edecek. Konya Davutoğlu’nun, Kayseri Abdullah Gül’ün memleketi. Davutoğlu ve Gül’ü memleketlerinde hedef alacak. Biz ne dersek diyelim tarih tekerrür ediyor, bize ise izlemek ve dersler çıkarmak düşüyor.”
<< Önceki Haber Gül'e Kayseri'den, Davutoğlu'na Konya'dan bağıracak Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER