ÖSYM'den flaş KPSS kararı

ÖSYM, KPSS'de iki sorunun iptaline karar verdi.

ÖSYM'den flaş KPSS kararı

22-29 Mayıs tarihlerinde yapılan KPSS 2016 Lisans sınavlarının sonuçları açıklandı. Milyonlarca adayın beklediği KPSS sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasında erişime açıldı. Sınav sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar aşağıdaki linke tıklayarak kimlik numaraları ve şifreleri ile KPSS sonuçlarını görüntüleyebilecekler.


Link: https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4110

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)-2016/1 yerleştirme sonuçları açıklandı.

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri uyarınca, "Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme" işlemleri tamamlandı. Adaylar, KPSS-2016/1 yerleştirme sonuçlarını ÖSYM'nin resmi internet adresi "https://sonuc.osym.gov.tr"den T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

Adaylar, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden öğrenebilecekler. 



KPSS 2016 ÖABT SINAV GİRİŞ BELGELERİ ERİŞİME AÇILDI

24 Temmuz 2016 tarihinde, saat 09:30’da yapılacak olan 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavına (ÖABT)başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

<< Önceki Haber ÖSYM'den flaş KPSS kararı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER