Milli maç saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - İspanya maçı ile EURO 2016 D Grubu'ndaki 2. maçına çıkacak. İlk maçtan Hırvatistan'a 1-0 kaybeden Türkiye, bu kez zorlu İspanya karşısında puan veya puanlar arayacak. Türkiye - İspanya maçını Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Peki Türkiye - İspanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte tüm detaylar...

Milli Takım kendileri için hazırlanan klibi izledi

Video: Arşiv

EURO 2016'ya Hırvatistan yenilgisiyle başlayan Türkiye A Milli Futbol Takımı, dünya devi İspanya ile karşı karşıya gelecek. 

Gruptan çıkma yolunda büyük önem arz eden bu karşılaşma bu akşam saat 22.00'de TRT 1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

EURO 2016 D Grubu'ndaki serüvenine Hırvatistan yenilgisi ile başlayan Millilerimiz, grubun ikinci karşılaşmasında İspanya ile mücadele edecek.

Muhtemel 11'ler

Türkiye: V.Babacan, Gökhan, H.Balta, M.Topal, Caner, Selçuk, Ozan, H. Çalhanoğlu, Oğuzhan (Nuri), Arda, Burak

İspanya: De Gea, Juanfran, Ramos, Pique, Alba, İniesta, Koke, Nolito, Busquets, Silva, Morata

TERİM'İN PLANI HAZIR

Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, bugün İspanya ile oynayacağımız karşılaşma öncesi rakibimizin Çek Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmayı tribünden izlemişti.

Hırvatistan maçı sonrası sabah 6’ya kadar uyumayan Terim, İspanya ile ilgili izlenimlerini kurmaylarıyla görüşerek masaya yatırdı ve kendisi de ayrıca özel olarak yine sabahlara kadar bu maça çalıştı.

İspanya’nın, Hırvatistan’ın aksine kanatlardan değil, direkt cepheden hücum ettiğine dikkat çeken Terim, farklı bir taktikle Ay-Yıldızlılar’ı bu maça hazırlayacak. Özellikle sahanın merkez bölümünü güçlü tutmaya çalışacak tecrübeli teknik adam, kalabalık bir orta saha anlayışıyla, rakibin yüksek pas gücünü de azaltmaya çalışacak.

EMRE MOR: GÖREVE HAZIRIM

A Milli Takımımız’ın en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Emre Mor, İspanya karşılaşması öncesi kendisine oldukça çok güveniyor.

Danimarka’nın Nordsjaelland takımında forma giyerken keşfedilen ve Fatih Terim’in, ilk kez Karadağ maçında oynattığı ve herkesi kendisine hayran bıraktığı Emre, bir anda kendisini Euro 2016 kadrosunda bulmuştu.

Sonrasında da Alman devi Borussia Dortmund’a transfer olan genç yıldız adayı, Hırvatistan karşılaşmasının ikinci yarısında sahne almıştı.

Türkiye’nin büyük bir turnuvada forma giyen en genç ismi olarak bir anda tüm gözlerin kendisine çevrildiği Emre, Danimarka basınına yaptığı açıklamada iddialı açıklamalarda bulunurken, hızlı yükselişi ve Luka Modric’le yaptığı selfieden de bahsetti.

İSPANYA'DA DAVID DE GEA KADRO DIŞI BIRAKILDI

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016 D Grubu'ndaki rakiplerinden İspanya Milli Takımı'nın kalecisi David De Gea, kadro dışı bırakıldı.

Kaynak: Fanatik
<< Önceki Haber Milli maç saat kaçta, hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER