'Milletvekillerinin aklına sadece seçim dönemlerinde gelmeyelim'

'Milletvekillerinin aklına sadece seçim dönemlerinde gelmeyelim'

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, yeni seçilen milletvekillerinin her zaman yanlarında görmek istediklerini belirterek "Sadece seçim dönemlerinde akıllarına gelmeyelim" dedi.

Yavuz Selim Madenli, seçilen milletvekillerini tebrik ederek yeni ve daha güzel hizmetler için kendilerinin de üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını kaydetti. Ağır bir yükün altına giren milletvekillerinin yapacağı hizmetlerde herkesin destek olması gerektiğini ifade eden Madenli "Esas olan ilimize, insanımıza ve ülkemize en iyi hizmeti yapmaktır" diye konuştu.

Mersin'in her geçen gün büyüme potansiyeline sahip bir il durumunda olduğuna dikkat çeken Madenli, "Ciddi bir nüfus artışı ile karşı karşıya kalacağımız gerçeğini göz ardı etmemeliyiz. Bu büyümenin sağlıklı bir yapıda olması çok önemli. Mersin'in olumlu örneklerle, güzel işler ve projelerle tanıtımının yapılması şehrimizin yaşam kalitesini arttıracaktır." şeklinde konuştu.

Emlak sektörü olarak, siyasi partilerden ve milletvekillerinden beklentilerinin Emlakçılık Meslek Yasası'nın yasalaşması ve emlakçılık sektöründe yaşanan sorunların çözülmesi konusunda TBMM'de konuşulmasının ve icraata yansımasının sağlanması olduğunu anlatan Madenli şunları söyledi: "Biz yeni seçilen 11 milletvekillerimizin, bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Bizim sorunlarımızı alsınlar, Ankara'ya bildirsinler. Oradan alacakları görüşle, gidip Meclis'te bizi savunsunlar. Biz bu dönem seçilen milletvekillerimizi sürekli bizim yanımızda olmalarını istiyoruz. Her zaman kapılarımız açık. Sıcak çayımız var. Bizleri unutmasınlar. Sadece seçim dönemlerinde akıllarına gelmeyelim." CİHAN
<< Önceki Haber 'Milletvekillerinin aklına sadece seçim dönemlerinde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER