Milletvekili İrgil: Gazetecileri işten çıkarmak zalimliktir, kayyumluk olamaz

Milletvekili İrgil: Gazetecileri işten çıkarmak zalimliktir, kayyumluk olamaz

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, "Zalimin olduğu yerde zulüm, zulmün olduğu yerde mazlum vardır. Mazlumluğun zirve yaptığı her yer bizim için Kerbela'dır." dedi.

Bursa'da, milletvekilleri Erkan Aydın ile birlikte Gazcılar Taksi Durağı'nın geleneksel aşure etkinliğine katılan Ceyhun İrgil, vatandaşlarla birlikte aşureyi yedi, halkla sohbet etti. "Adalet mülkün temelidir" diyen İrgil, adaletin ayaklar altına alındığı bir dönemden geçildiğini kaydetti.

"GAZETE VE TELEVİZYONLAR HUKUK HİÇE SAYILARAK KAPATILIYORSA…"

İrgil, şöyle konuştu: "Hukuk yok sayılıyor. Buradan yola çıkarak, zalimlerin olduğu yerde mazlum vardır, mazlumun olduğu yerde huzur olmaz. Bizim için her yer Kerbela'dır. Gazeteler ve televizyonlar hukuk hiçe sayılarak kapatılıyorsa, bu ülkede birçok iş doğru gitmiyordur. Gitmediğini de hep birlikte görüyoruz."

"GAZETECİLERİ İŞTEN ÇIKARMAK ZALİMLİKTİR"

Ceyhun İrgil, Koza İpek Medya'ya kayyum atanması yoluyla el konulmasına ilişkin şunları söyledi: "Kayyumun görevi adaleti sağlamaktır, hukuku ayaklar altına alıp, televizyonun ve gazetenin yayın politikasına karışmak değil. Kendisine sen yanlış yapıyorsun diye karşı çıkan gazetecileri işten çıkarmak zalimliktir, kayyumluk olamaz. Hepimizin gözleri önünde gasp yapılıyor, bu kabul edilir bir şey değil. Adalet herkese lazım olan bir şey."
CİHAN
<< Önceki Haber Milletvekili İrgil: Gazetecileri işten çıkarmak zalimliktir,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER