Milan'ı kandırdı

İtalya'nın köklü takımı AC Milan, 19 yaşında olduğunu iddia eden forvet oyuncusu Yusupha Yaffa'yı, 28 yaşında olduğu ortaya çıktığı için mahkemeye verdi.

Milan'ı kandırdı

2013'te Milan'ın genç kadrosuna alınan Yusupha Yaffa, 19 yaş altı takımda düzenli bir oyuncu olma yolundaydı. Ancak Afrikalı forvetin, aslında 28 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Sporx.com'da yer alan habere göre; şu sıralar MSV Duisburg'de oynayan Yaffa, Milan tarafından İtalya'ya dolandırıcılıktan ötürü duruşmaya çağrıldı.

Yaffa'nın birkaç farklı sebepten dolayı belgelerini kaybettiği ve 2009'da İtalya'ya göçmenlik ofisine geldiğinde de 14 Kasım 1987 yerine, 31 Aralık 1996'da doğduğunu belirttiği iddia edildi. Bu vukuat Yaffa'nın kendini ilk defa içinde bulduğu bir durum değil. Ocak 2015'te Frankfurt'a yerleştikten kısa bir süre sonra bir kıza tecavüz ettiği suçlamasıyla da tutuklanmıştı.

Yaffa ise yazılanlara göre hala masum olduğunu iddia ediyor. Duruşmada, Milan'dan Filippo Inzaghi de dahil olmak üzere eski antrenör ve koçlar da yer alacak.
<< Önceki Haber Milan'ı kandırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER