MHP'li grup ATO'yu bastı, Başkan vekili ve çevresindekiler darp edildi

MHP'li 60 kişilik grup, Ankara Ticaret Odası'nı basarak, başkan vekili Mustafa Deryal'a saldırdı. ATO'da istifaların ardından başkanlık için Osman Gökçek adaylığını açıklarken, karşısına da ATO Meclis üyesi Mustafa Deryal'in rakip olarak çıkacağı belirtiliyordu.

SHABER3.COM

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’un başını çektiği 60 kişilik bir grup Ankara Ticaret Odası’nı bastı. Edinilen bilgilere göre ATO’ya baskın yapan MHP’li grup, ATO Başkan Yardımcısı Mustafa Deryal’a ve etrafındakilere saldırarak darp etti. Yapılan saldırının arkasından Mustafa Deryal ile darp edilenler TOBB Hastanesi’ne kaldırıldı.

ATO SEÇİMLERİ 14 NİSAN’DA İDİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) komite ve meclis üyelikleri seçimi 14 Nisan, yönetim kurulu başkan ve üyelerinin belirleneceği seçimler ise ?20 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in aday olduğu ATO seçimlerini Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Gürsel Baran kazanmıştı. Melih Gökçek’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etmesinin ardından oğlu Osman Gökçek de ATO Başkan adaylığından vazgeçtiğini açıklamıştı.

ATO’da istifaların ardından başkanlık için Osman Gökçek adaylığını açıklarken, karşısına da ATO Meclis üyesi Mustafa Deryal’in rakip olarak çıkacağı belirtiliyordu.

Yaşanan saldırının seçimlerle alakalı olup olmadığı henüz netlik kazanmadı.
<< Önceki Haber MHP'li grup ATO'yu bastı, Başkan vekili ve çevresindekiler... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER