MHP'de "mahallenin haini" temizliği

Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) ihraç edilen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a en yakın isimlerden MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz'ın istifasının akabinde 8 ilçe başkanı görevden alındı. Enginyurt ihracının ardından "Bana hain diyorlar. Ancak ben bunu hak ettim." demişti.

SHABER3.COM

Partiden ihraç edilmesinin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarını makam odasındaki duvarındandan indiren Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un görüntüleri paylaşmasının akabinde yeni bir gelişme yaşandı.

MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz'ın Enginyurt'un ihracına tepki göstererek istifa etmesinin akabinde Enginyurt'a yakın olduğu bilinen 8 ilçe başkanı görevden alındı.

Görevden alınan kişiler hakkında resmi yazılar Ordu Valiliği’ne iletildi. 

Cumhuriyet'in haberine göre, azledilen ilçe başkanlıkları şunlar: Ünye, Ulubey, Çaybaşı, Mesudiye, Altınordu, Akkuş, Aybastı, Çamaş.

"HERKESE HAİN DİYORDUM ŞİMDİ BANA HAİN DİYORLAR, BUNU HAK ETTİM"

Enginyurt partiden ihraç edildikten sonra şunları demişti: ''Şimdi mesela iki gün olmuş partiden atılalı. 41 yıldır olduğum partide bana 'hain' diyorlar. Ben bunu hak ettim. Niye? Sen önüne gelene 'hain' dersen, bundan önce her atılana 'hain' dersen, her önüne gelene saldırırsan birisi de sana 'Çalma birisinin kapısını, çalarlar kapını' misali şimdi döndük mahallenin haini biz olduk.''
<< Önceki Haber MHP'de "mahallenin haini" temizliği Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER