MHP seçim beyannamesinden neden U dönüşü yaptı ?

Geçtiğimiz 24 Haziran seçimlerindeki beyannamesine emeklilerin sorunlarını da ekleyen MHP, dün Meclis'e taşınan İYİ Parti'nin 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' önergesine önce destek verdi sonra da çekimser kalarak önergenin reddedilmesini sağladı. Alınan bu karar akıllara 'Ne oldu da MHP vazgeçti?' sorusunu getirdi.

SHABER3.COM

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin açıkladığı 24 Haziran seçim beyannamesinde önemli vaatler yer almıştı. O vaatlerden birini de emekliler oluşturuyordu.


Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözeceğini belirtmişti. Dün İYİ Parti’nin Meclis gündemine getirdiği oylamanın ilk bölümünde de bu sözünde durdu. Ancak Genel Kurul’da komisyon kurulması için yapılacak olan oylamada bir anda MHP geri adım attı.

MHP’li vekil EYT tweetini sildi!
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, EYT'nin Meclis'e sevk edilmesi üzerine sosyal medya üzerinden attığı tweet'i sildi. MHP'li vekil yayınladığı mesajında, "EYT'ye biz destek veriyoruz AKP red veriyor" ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

MHP’nin tavrına sosyal medyadan da sert tepki geldi. Bir kullanıcı, MHP seçmenine seslenerek, “Seçim beyannamesinde yer alan bir konuyu niye reddedilir? O partiye oy verenler bunu niye sorgulamaz? Bu konuyla alakam yok ama tepki gösteriyorum, hepimiz bu ülkede yaşıyoruz oyunuzun hesabını sorsanıza kardeşim!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.


<< Önceki Haber MHP seçim beyannamesinden neden U dönüşü yaptı ? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER