MHP milletvekili tutuklandı!

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında perşembe günü Manisa'da adliyeye sevk edilen 13 avukattan aralarında MHP eski Manisa Milletvekili ve Manisa eski Baro Başkanı Zeynel Balkız'ın da bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

MHP milletvekili tutuklandı!

Manisa'da devam eden cadı avı avukatlara uzanmıştı.

Mal varlıklarına el konulan ve 21 gün önce gözaltına alınan aralarında MHP Manisa eski Milletvekili ve Manisa Barosu eski Başkanı Avukat Zeynel Balkız'ın da bulunduğu 13 avukat, dün adliyeye sevk edildi. 

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Zeynel Balkız ile birlikte S.Y., H.G.O., A.B., H.B., A.Ö., E.E., M.H., S.Ç. ve A.D.'yi tutukladı. Şüphelilerden M.G., B.M. ile S.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

23 KİŞİ ADLİYEDE

Soruşturma kapsamında yaklaşık 20 gündür gözaltında olan 13 emniyet şube müdürü, 3 emniyet amiri, 4 komiser ile 2 öğretmen ise adliye sevk edildi. 

Öncesinde emniyet şube müdürleri A.Y., M.T., V.G., M.K., T.G., M.K., T.Y, E.G., M.U., M.A., A.A., Z.Y. ve M.S., emniyet amirleri M.Y., S.Y., İ.Y., komiser Z.O, F.B., B.D., B.Ş. ile öğretmen olan E.R.Y. ile F.K. Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 

Sağlık kontrolünün ardından toplam 22 kişi tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi.
<< Önceki Haber MHP milletvekili tutuklandı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER