MHP'li Sedef: Sandıklara sahip çıkarak çalmayacağız, çaldırmayacağız

MHP'li Sedef: Sandıklara sahip çıkarak çalmayacağız, çaldırmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Ethem Sedef, yaklaşan 1 Kasım seçimlerinde sandıklarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bütün tedbirleri aldıklarını belirterek, "1 Kasım'da sandıklara sahip çıkarak çalmayacağız, çaldırmayacağız." dedi.

İl Başkanı Ethem Sedef, yaptığı açıklamada, MHP iktidarıyla ülkenin huzura ve istikrara kavuşacağını söyledi. Sedef, şunları kaydetti: "MHP, Türkiye'yi küresel güç ve lider ülke yapma yolunda kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerle kamuoyunun huzuruna çıkmaktadır. Birinci iktidarı dönemi, 2016-2019 yıllarını kapsayan 'huzurun tesisi, onarım ve atılım' dönemi, ikinci iktidar dönemi: 2020-2023 yıllarını kapsayan 'bölgesel güç, küresel aktör Türkiye' dönemi, uzun vadeli stratejimiz ise 2053 yılını hedefleyen 'küresel güç Türkiye vizyonu'dur. Partimizin ekonomi politikaları milletimizin karşı karşıya olduğu borçluluk, geçim sıkıntısı ve fakirliğe çare olacak acil önlemlerden oluşan 'rahatlatıcı politikalar' ile bununla eş zamanlı olarak Türkiye'yi geleceğe taşıyacak 'kalkınma politikaları' olmak üzere iki ana eksenden oluşmaktadır."

Yozgat'ın eksiklerini ve vatandaşların ihtiyaçlarını en iyi bilen siyasi parti olduklarını savunan Sedef, şu ifadeleri kullandı: "Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat'ta ne kadar güçlü olursa bize verilen bu güç ilimize ve vatandaşlarımıza hizmet olarak döneceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Biz milletten destek alıp seçildiği yöreyi ve insanlarını unutanlardan asla olmayacağız. Derdimiz Yozgat ve insanımız ilimizde refahı ve huzuru sağlamak için söz veriyoruz çalışacağız. Seçime kısa bir süre kalmışken vatandaşlarımız bizlere desteklerini esirgemesinler. Biz bu milletin içinden çıkmış bu millete hizmet etmek için yollara düşmüş çakma değil gerçekten vatan millet için göğsü çarpan mümin mütedeyyin milliyetçi bir hareketiz. Verin yetkiyi görün etkiyi diyoruz."

Sandık güvenliği konusunda bütün tedbirleri aldıklarını vurgulayan Sedef, şöyle konuştu: "Bu seçim daha önce geçirdiğimiz seçimlere nazaran sandık güvenliğinin üst seviyede sağlanması gereken bir seçim olarak değerlendiriyoruz. İl teşkilatı olarak sandık kurulacak her binada ciddi tedbirler alıyoruz. İl merkezi, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerde sandık kurulacak her binada 2 bina sorumlumuz, bina sorumlularına yardımcı kadın kollarımızdan 2 görevli, il yönetimimizden 1 görevli, ilçe yönetimimizden 1 görevli, genç arkadaşlarımızdan da 5 görevli arkadaşımız bina güvenliği için sahada olacak. Ayrıca her sandıkta Milliyetçi Hareket Partisi'nin İlçe Seçim Kurulu'na bildirdiği 1 sandık görevlisi ve her sandık için 2 müşahit görevlendiriyoruz. Görevli arkadaşlarımız seçimin huzur ve güven içerisinde gerçekleşmesi için azami gayret gösterecekler. Oy kullanma esnasında sandık kurullarının tarafsız çalışması için gerekli tedbirleri alacaklar. Oy kullanımı başlamasından sonlanmasına kadar sandık birleştirme tutanaklarının hazırlanması ve ilçe seçim kuruluna teslimine kadar görevlerini tam anlamı ile ifa eden görevlilerimiz, sandık birleştirme tutanaklarını il ve ilçe teşkilatlarımıza ulaştıracaklar. Ulaşan tutanaklar Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin kurmuş olduğu Türkiye geneli seçim sonuçlarının YSK ile çevrimiçi bir şekilde karşılaştıran sisteme yüklenecek ve otomatik karşılaştırmaları yapılacak. YSK'nın sistemine girilen sonuç ile bize ulaşan tutanaktaki sonuçlar tutmadığında sistemin otomatik uyarı vermesi ile gerekli itirazlarımızı ilçe seçim kurulundaki görevli arkadaşlarımız vasıtası ile yapacağız.Velhasıl bize verdiğiniz bir oya bile namusumuz gibi bakıp sahip çıkacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Bu vesile ile hangi partiye oy verecekseniz verin ama oy kullanmaya, sandığa kesinlikle gidin. Vatandaşlık görevinizi yerine getirin." CİHAN
<< Önceki Haber MHP'li Sedef: Sandıklara sahip çıkarak çalmayacağız,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER