MHP Kars İl Başkanı Özcan: Genel başkanımızın arkasındayız

MHP Kars İl Başkanı Özcan: Genel başkanımızın arkasındayız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Yaver Özcan, Kars il yönetimi olarak, genel başkan Devlet Bahçeli'nin arkasında olduklarını söyledi.

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, vatandaşların oy tercihini AKP'den yana kullandığını, sonuç itibari ile tek başına bir AKP iktidarının sandıktan çıktığını, buna da saygı duyduklarını ifade etti. Seçimlerin bu sonuçla sonuçlanmasını bir çok insan gibi kendilerinin de beklemediğini aktaran Özcan, "Özellikle iktidar partisine mensup vekiller bir çok vaatte bulundu, bu vaatlerin takipçisi olacağız." dedi.

Nerede hata yaptıklarını ve nerede problem olduğunu değerlendireceklerini söyleyen Özcan, "Vatandaşın bize verdiği mesajın farkındayız. Bu mesajı aldık, bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Genel merkez düzeyinde de bu çalışmalar devam ediyor. İlerleyen günlerde bunu kamuoyu ile paylaşacağız" açıklamasında bulundu.

MHP ADAYI KOÇALİ; BEN TÜRK OĞLU TÜRKÜM

Öte yandan MHP Kars birinci sıra adayı Erkan Koçali ise yaptığı konuşmada eski MHP İl Başkanı Oktay Aktaş'ın dün basınla paylaştığı, 'Kim bu Erkan Koçali?' sorusuna atıfta bulunarak, "Bizi en fazla üzen, bizden gibi gözüküp bizim içimizde olan, daha önce partinin çeşitli kademelerinde görev verilen arkadaşlarımız çok ahlaksız bir kampanya yürüttüler. Bu partide 10 yıl il başkanlığı yapıp girdiği her seçimi kaybedenler Cumhuriyet Halk Partisi'ne çalıştılar. Biz taşın deliğinden çıkmadık, biz de bu şehrin çocuğuyuz. Benim kişisel yapım belli, yok ülkücü değilmişim, ben Türk oğlu Türk'üm, Milliyetçi Hareket Partisi de bu görevi verdiğinde onurla kabul etmişimdir" dedi.

CİHAN

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER