Metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışmaları başlıyor


Metrobüs hattındaki asfalt yenileme çalışmalarında 2. etap başlıyor. 10 Nisan Pazar akşamından itibaren başlayacak çalışmalar gece 23.00 ile sabah 05.00 arasında yapılacak. Asfalt yenileme çalışmalarının 22 Ekim 2016 tarihine kadar sürmesi planlanıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen metrobüs yolu asfaltlama çalışmaları Pazar gecesinden itibaren başlıyor. Hattaki trafik akışının en aza indirilmesi için 23.00 ile 05.00 arasında yapılacak asfalt yenilime işlemlerinde ilk kısım 10 Nisan Pazar akşamı Boğaz Köprüsü Beşiktaş ayrımı - Zincirlikuyu arasında bir ekiple, Avcılar-Küçükçekmece arasında başka bir ekiple sürdürülecek.

1. ekibin çalışmasını Boğaz Köprüsü Mecidiyeköy, Cevizlibağ-Ataköy kavşağı arasında yapacak. Bu bölümdeki çalışmanın 2 Ağustos 2016'da tamamlanması hedefleniyor. Bu kısım tamamlanmasının ardından aynı ekip çalışmalarına Anadolu yakasında devem edecek. Anadolu yakasındaki çalışmaların da 24 Temmuz'ta başlayıp 90 gün sürmesi planlandı.

2. ekibin çalışması ise Avcılar-Küçükçekmece, Küçükçekmece-Çobançeşme, Çobançeşme-Ataköy Kavşağı arasında yapılacak. 10 Nisan 2016 Pazar akşamı Avcılar-Küçükçekmece arasından başlayacak çalışma 15 Ekim'de tamamlanacak.

Güzergahtaki bütün çalışmaların 22 Ekim 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Metrobüs yolunda asfalt yenileme çalışmaları başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER