Meteoroloji: Türkiye'nin geneli parçalı ve az bulutlu


Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 05-09 Aralık arasındaki tahminlerine göre, Türkiye'nin geneli parçalı ve az bulutlu olacak. Ağırlıkla Batı Karadeniz bölgesi çok bulutlu, Trabzon ve Rize'de yağmur geçişleri görülecek. En düşük hava sıcaklığı özellikle doğudaki bazı illerde eksi 3-4 derece civarında olacak.

05 Aralık Cumartesi günü; Bursa, Balıkesir ve Edirne yöresinde sisli hava hakim olacak. Hakkari'de ise kar yağışı bekleniyor. Yurdun geri kalan illeri bulutlu ve az bulutlu olacak.

06 Aralık Pazar günü; Artvin ve Hakkari'de kar yağışı, Rize'de yağmur geçişi, Bursa, Balıkesir ve Edirne yöresinde sisli hava hakim olacak. Batı Karadeniz'deki çoğu il çok bulutlu, geriye kalan diğer iller bulutlu ve az bulutlu olacak.

Hafta başı olan 07 Aralık Pazartesi; Batı Karadeniz bölgesi çok bulutlu diğer bölgeler parçalı ve az bulutlu olacak.

08 Aralık Salı günü; Marmara'da, Artvin, Ardahan ve Kars'ta çok bulutlu bir hava hakimiyeti olacak. Rize ve Trabzon'da yağmur etkisini gösterecek. Diğer illerde ise bulutlu ve az bulutlu.

09 Aralık Çarşamba; Marmara ve Batı Karadeniz'de çok bulutlu, geriye kalan illerde bulutlu ve az bulutlu bir gün yaşayacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Meteoroloji: Türkiye'nin geneli parçalı ve az bulutlu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER