Meral Akşener: Seçim Seçmenin Bayramıdır

Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener Van’da Kadim Aşiretler Federasyonu’nu ziyaret etti. Akşener yaptığı konuşmada, "Evet bir seçime gidiliyor, bu seçimle ilgili siyasi partiler herkesin oyuna talip. Ama üzüldüğüm bir şey var doğrusu o da şudur; biz sanki, seçim seçmenin bayramıdır, seçime değil de cenge gidiyoruz, Allah Allah nidalarıyla. Bunu çok yanlış bulduğumu üzüntüyle karşıladığımı ifade etmek isterim" dedi.

SHABER3.COM

Van'da üç ilçeyi gezdiğini ve dükkan dükkan dolaştığını anlatan Akşener, "O dükkanın içine girdiğim andan itibaren ne kendi partimi övdüm ne de bir başka partiyi yerdim. Çünkü orası propaganda yapmak yeri değildi dinleme yeriydi" dedi.

Türkiye'de değişen çok şey olduğunu söyleyen Akşener, "Sadece Kürtler ve Türkler anlamında söylemiyorum, gençler ve yaşlılar anlamında da söylüyorum. Yedi yaşında bir torunum var. Bağırdığım, yüksek sesle konuştuğum zaman diyor ki 'Babaanneciğim emir kipiyle konuşma lütfen.' Ben ona 'lütfen' diyecekmişim. Ben babamın yanında, anamın yanında bacak bacak üstüne atmadım hayat boyu. Oradan buraya geldik bütün bunları anlamamız lazım. Sadece etnik aidiyetten bahsetmiyorum" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber Meral Akşener: Seçim Seçmenin Bayramıdır Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER